Realest3 yrityksenä

Realest3 on kiinteistömarkkinoinnin asiantuntijayritys

Realest3 on innovatiivinen kiinteistömarkkinoinnin asiantuntijayritys. Sinun tarpeesi on meidän lähtökohtamme. Me tunnemme uusimmat teknologiat ja keskitymme tarjoamaan sinulle sopivat ratkaisut, joiden avulla erotut joukosta, voitat asiakkaita, myyt nopeammin ja kehität liiketoimintaasi. Erityinen vahvuutemme on kykymme yhdistää eri osaamisalueitamme toteuttaessamme asiakkaillemme lisäarvoa tuottavia ratkaisuja.

Kiinteistömarkkinoinnin tulevaisuus

Internet ja mobiilikäyttö ovat mullistaneet viimeisinä vuosikymmeninä kiinteistökaupan markkinoinnin. Seuraava jo alkanut murros on virtuaaliset esittelyt, jotka seuraavaksi muuttavat vallitsevan tavan esitellä ja myydä asuntoja. Asiakkaanamme hyödyt murroksesta ja voitat markkinoita kilpailijoiltasi.

Sinua palvelee jo yli 25 ammattilaista

Palvelemme tällä hetkellä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Järvenpäässä, Porvoossa, Loviisassa, Sipoossa, Turussa, Vaasassa, Lahdessa ja Tampereella, missä on pääkonttorimme. Palvelemme myös muualla Suomessa aina tilausten mukaan ja avaamme uusia toimipisteitä kuvausten piiriin jatkuvasti.

Visualisointi- ja kotisivupalvelumme ovat saatavilla valtakunnallisesti.

Miten voimme olla avuksi?


Marko Mäkipää
Toimitusjohtaja
050 463 5070


Mimmi Tumppila
Asiakaspalveluvastaava
010 505 7350

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Kerro meille, miten haluaisit hyödyntää palveluitamme. Otamme sinuun yhteyttä. Tavoitat meidät myös sähköpostitse tai puhelimitse 0105057350.