Realest3 on kiinteistömarkkinoinnin asiantuntijayritys

Realest3 lyhyesti

Olemme Suomen johtava kiinteistömarkkinoinnin visuaalisen sisällön tuottaja. Keskitymme edistämään asiakkaidemme liiketoimintaa: autamme erottumaan massasta, saamaan laadukkaampia yhteydenottoja, voittamaan asiakkaita ja myymään nopeammin.

Meidän kauttamme saat parhaat visuaalisen tilamarkkinoinnin ratkaisut, kustannustehokkaasti toteutettuna ja aina laadukkaalla palvelulla. Otamme ensimmäisinä uudet teknologiat käyttöön ja hyödynnämme niitä innovatiivisissa markkinoita ravisuttavissa palveluissa. Valitsemalla Realest3:n tuet suomalaista työtä ja yrittäjyyttä.

Internet ja mobiilikäyttö ovat mullistaneet viimeisen 20 vuoden aikana kiinteistökaupan markkinoinnin. Seuraava jo alkanut murros on 3D-Internet, joka mullistaa kiinteistökaupan markkinoinnin ennen näkemättömällä tavalla. Asiakkaanamme hyödyt murroksesta ja voitat markkinoita kilpailijoiltasi.

Marko Mäkipää
Toimitusjohtaja, Realest3

4000

Vauhditettua
kiinteistökauppaa

1100

Toimitettua
3D-esittelyä

80000

Toimitettua
valokuvaa

100

Visualisointia ja
3D-mallia

20

Palvelevaa
ammattilaista

Palvelemme usealla paikkakunnalla

Palvelemme tällä hetkellä jo seitsemällä alueella: Pääkaupunkiseudulla, Itä-Uusimaalla, Turun seudulla, Vaasan alueella, Lahdessa, Seinäjoella ja Tampereella, missä on pääkonttorimme.

Palvelemme myös muualla Suomessa aina tilausten mukaan ja avaamme uusia toimipisteitä kuvausten piiriin jatkuvasti.

Asiakaspalvelu (9-16)0105057350

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Kerro meille, miten haluaisit hyödyntää palveluitamme. Otamme sinuun yhteyttä. Tavoitat meidät myös sähköpostitse tai puhelimitse 0105057350.