Videot

Videoesittelyt ovat tärkeä osa asuntojen markkinointia

Paranna näkyvyyttäsi markkinointikanavissa. Tarjoamme käyttöösi valikoiman laadukkaita video-tuotteita. Kaikki videomme tuotetaan ammattimaisesti ja editoidaan huolellisesti brändi-ilmeesi mukaisiksi. Pystyt lisäämään videomme helposti asunto- ja kiinteistökaupan internetpalveluihin (Etuovi, Oikotie) ja jakaamaan ne sosiaalisessa mediassa.

Asuntovideo

Asuntovideo kuvataan kävelemällä asunnon huoneet läpi. Asunnon esittelijä voi halutessaan kertoa asunnosta asettumalla itse kameran eteen. Kuvattu videomateriaali editoidaan huolellisesti jälkikäsittelyssä ja toimitetaan sinulle käyttövalmiina.

Valokuvista koostettu video

Valokuvista koostettu video on kätevä ja erittäin kustannustehokas tapa lisätä kohteen Internet-näkyvyyttä asunto- ja kiinteistökaupan internetpalveluissa ja sosiaalisessa mediassa. Valokuvista koostettu video koostetaan nimensä mukaisesti kohteen valokuvista. Sen voi tilata valokuvauksen lisäpalveluna.

Ilmavideo

Ilmavideo on näyttävä tapa esitellä tontit, piha-alueet ja lähiympäristö. Ilmakuvauksesta voi lukea lisää täältä.

Miten valmistautua asunnon kuvaukseen?

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi kuvauksiin kannattaa valmistautua huolella. Olemme koonneet sinua varten ohjeita ja vinkkejä, miten asuntokuvaukseen tulisi valmistautua.

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9-16. Palvelemme sähköpostitse ja puhelimitse.

asiakaspalvelu@realest3.com

0105057350