Palvelut

Valokuvaus

Luo upea ensivaikutelma

Valokuvilla on suuri merkitys asunnon myynnissä. Korkealaatuiset asuntokuvat luovat miellyttävän ensivaikutelman ja kiinnittävät huomion myynti-ilmoituksella. Edustavien valokuvien avulla useampi ostajaehdokas kiinnostuu kohteestasi ja saat todennäköisemmin yhteydenottoja ja kävijöitä asuntonäytöille. Korkealaatuisilla valokuvilla on parhaimmillaan positiivinen vaikutus kohteen myyntiaikaan ja myyntihintaan.

Realest3 Oy on yksi Suomen johtavista asuntojen ammattivalokuvaukseen erikoistuneista yrityksistä. Olemme kuvanneet yli 25000 asuntoa ja toimittaneet yli 500000 asuntokuvaa. Meiltä saat aina laadukasta, asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua.

Mitä asunnon valokuvaus sisältää?

 • Sisäkuvat
 • Julkisivukuvat
 • Pihakuvat

Editorial style -kuvaus kertoo asunnon tarinan

Valokuvauksen lisäpalveluna on saatavana Editorial style -kuvaus, joka kertoo asunnon tarinan. Editorial style -kuvauksessa otamme tunnelmakuvia, kuvia vaihtoehtoisista kuvakulmista ja kuvia yksityiskohdista.

Editorial style -kuvaus välittää tunnelman, luo arvokkaan vaikutelman ja tuo esiin asunnon parhaat puolet. Kuvaus suositellaan varattavaksi sellaiselle ajankohdalle, jolloin luonnonvalon käyttö on mahdollista kuvauksen aikana. Luonnonvalon avulla luodaan tyylikäs ja esteettisesti miellyttävä yleisvaikutelma.

Editorial style -kuvaus sopii hyväkuntoisiin kohteisiin, jotka ovat stailattuja tai kauniisti sisustettuja. Suosittelemme stailaajan käyttöä tai kohteen somistamista omatoimisesti.

Mitä Editorial style -kuvaus sisältää?

 • Tunnelmakuvat
 • Kuvia yksityiskohdista

Laadukas materiaali ja erinomainen asiakaspalvelu

 • Kuvaajamme ovat asuntokuvauksen ammattilaisia, jotka osaavat tunnistaa kohteen parhaat puolet.
 • Valokuvat käsitellään huolellisesti. Käsittelyyn kuuluu mm. perspektiivi- ja valoisuus- ja värilämpötilojen korjaukset.
 • Asiakaspalvelumme on avoinna jokaisena arkipäivänä ja auttaa kaikissa palveluun liittyvissä kysymyksissä ja tilanteissa.
 • Voit valita itsellesi sopivan kuvaus- ja käsittelytyylin. Käymme toiveesi kanssasi läpi ennen kuvausta.
 • Toimitamme kuvat toiveesi mukaan kokonaan ilman brändäystä tai esimerkiksi yrityksesi logolla.
 • Toimitamme kuvat haluamassasi koossa ja kuvaformaatissa. Saat ne helposti käyttöön sekä verkossa, että painetussa mediassa.
Pyydä tarjous asunnon valokuvauksesta

Valokuvaus ja suositut lisäpalvelut

Valokuvaus

Luo upea ensivaikutelma korkealaatuisilla asuntokuvilla.

Alkaen 93 €.

3D-esittely

Esittele asunto vaivattomasti 3D-esittelyn (Matterport) avulla.

Tutustu 3D-esittelyyn

Ilmakuvaus

Esittele kohde täysin uudesta näkökulmasta.

Tutustu ilmakuvaukseen

Palvelemme seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Vantaa, Espoo, Porvoo, Tampere, Turku, Lahti, Vaasa. Kuvausta voi tiedustella myös edellä mainittujen alueiden lähikuntiin ja muualle Suomeen.

Usein kysyttyä

Voit tilata kuvauksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme sähköpostitse ja puhelimitse. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9-16. Löydät asiakaspalvelumme yhteystiedot täältä.

Asuntokuvaus kestää tyypillisesti noin puolesta tunnista muutamaan tuntiin, riippuen asunnon koosta ja tilatuista palveluista.

Olemme laatineet yksinkertaiset, mutta tehokkaat ohjeet miten valmistautua asuntokuvaukseen. Löydät ohjeet täältä.

Kuvaaja pyrkii huomioimaan yksityiskohdat siirtämällä tavarat kuten johdot, TV:n kaukosäätimen, tiskirätin ja vastaavat epähuomiossa näkyvillä jääneet tavarat piiloon, mutta pääosin asunnon tulisi olla kuvauskunnossa ennen kuvaajan saapumista paikalle.

Kuvauskäynnillä kuvaamme raakakuvamateriaalia, joka on vielä hyvin kaukana viimeistellystä julkaisukelpoisesta asuntokuvasta. Raakakuvamateriaali täytyy käsitellä ja viimeistellä. Asuntokuvien käsittely sisältää mm. raakakuvien eri valotusten yhdistämisen, valoisuus- ja värilämpötilojen muokkaukset, sekä perspektiivikorjaukset.

Käsiteltävien kuvien määrä riippuu tilatuista palveluista. Valokuvauspaketit on suunniteltu asuntokokoluokkien mukaan ja jokaiseen pakettiin sisältyy tietty määrä käsiteltyjä valokuvia. Halutessasi voit tilata myös lisäkuvia.

Virallinen toimitusaikamme on kaksi arkivuorokautta kuvauksesta. Toimitamme valokuvat pääsääntöisesti jo seuraavana arkipäivänä.

Bevir

Yhteistyökumppanimme Bevir tarjoaa virtuaalisisustuksen edulliseen hintaan

 • Virtuaalisisustus 29,95 € + alv / kuva
 • Päällesisustus 49,95 € + alv / kuva
 • Virtuaaliremontti 99,95 € + alv / kuva

Voit tehdä tilauksen suoraan Beviriltä osoitteessa www.bevir.fi. Bevir tarjoaa -30% alennuksen ensimmäisestä tilauksesta.

Kalustamaton asunto ennen virtuaalisisustusta
Kalustamaton asunto virtuaalisisustuksen jälkeen