Palvelumme rakennuttajille

Tarjoamme laadukkaita ja kustannustehokkaista visualisointipalveluja uudiskohteiden eri vaiheisiin.


Uudiskohteen suunnittelu

Visualisointi kannattaa aloittaa heti suunnitteluvaiheessa. Näin testaat huoneistopohjien toimivuutta, materiaalivalintoja ja kohteen sijoittumista ympäristöön aikaisessa vaiheessa, jolloin vältyt suuremmilta ja kalliimmilta muutoksilta projektin myöhemmässä vaiheessa.

Visualisoinnit tehostavat myös yhteissuunnittelua ja helpottavat kommunikointia sinun, asiakkaiden ja eri sidosryhmien välillä.


Ennakkomarkkinointi

Ostaisitko sinä asunnon, josta ainoa saamasi tieto on pohjapiirustus?

Ostaessaan asuntoa kyseessä on usein asiakkaan elämän suurin taloudellinen päätös. Ostajan kuluttajaprofiili muistuttaa silloin ”riskejä välttelevän kuluttajan” profiilia.

Ostopäätöksen tukemiseksi asiakkaalle on annettava paljon laadukasta informaatiota. Laadukkaan myyntitimateriaalin avulla autat asiakasta tekemään tietoisen ja turvallisen ostopäätöksen, ja vauhditat ennakkomarkkinointiasi.


Dokumentointi ja viestintä

Visuaalisen dokumentoinnin avulla pidät sidosryhmät ajan tasalla kohteen rakentamisen aikana. Materiaali toimii samalla myös reklamaatiodokumentointina.

Meiltä saat kaiken tarvittavan

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Kerro meille, miten haluaisit hyödyntää palveluitamme. Otamme sinuun yhteyttä. Tavoitat meidät myös sähköpostitse tai puhelimitse 0105057350.