Valokuvaus

Paras ensivaikutelma ammattimaisilla asuntokuvilla

Korkealaatuiset asuntokuvat vauhdittavat asunnon myyntiä

Asuntokuvat vaikuttavat merkittävästi asunnon myyntiin. Ammattilaisen ottamat asuntokuvat luovat raikkaan ensivaikutelman, tuovat esiin asunnon parhaat puolet ja erottuvat edukseen myynti-ilmoituksilla. Saat todennäköisemmin enemmän yhteydenottoja potentiaalisilta ostajilta ja enemmän kävijöitä asuntonäytöille.

Realest3 Oy on yksi Suomen johtavista asuntojen ammattivalokuvaukseen erikoistuneista yrityksistä. Olemme kuvanneet yli 20000 kohdetta ja toimittaneet yli 400000 asuntokuvaa. Meiltä saat aina laadukasta, asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua.

Laadukas materiaali ja erinomainen asiakaspalvelu

  • Kuvaajamme ovat asuntokuvauksen ammattilaisia, jotka osaavat tunnistaa kohteen parhaat puolet.
  • Valokuvat käsitellään huolellisesti. Käsittelyyn kuuluu mm. perspektiivi- ja valoisuus- ja värilämpötilojen korjaukset.
  • Asiakaspalvelumme on avoinna jokaisena arkipäivänä ja auttaa kaikissa palveluun liittyvissä kysymyksissä ja tilanteissa.
  • Voit valita itsellesi sopivan kuvaus- ja käsittelytyylin. Käymme toiveesi kanssasi läpi ennen kuvausta.
  • Toimitamme kuvat toiveesi mukaan kokonaan ilman brändäystä tai esimerkiksi yrityksesi logolla.
  • Toimitamme kuvat haluamassasi koossa ja kuvaformaatissa. Saat ne helposti käyttöön sekä verkossa, että painetussa mediassa.
Pyydä tarjous asunnon valokuvauksesta

Valokuvaus ja suositut kuvauspaketit

Valokuvaus

Alkaen

93 €

Sisältää sisätilojen ja julkisivun valokuvauksen. Hinta määräytyy asunnon koon ja kuvamäärän mukaan.

Valokuvaus ja
ilmakuvaus

Pyydä tarjous

Sisältää sisätilojen ja julkisivun valokuvauksen, sekä rakennuksen ja piha-alueen ilmavalokuvauksen.

Valokuvaus ja
3D-kuvaus

Pyydä tarjous

Sisältää sisätilojen ja julkisivun valokuvauksen, sekä sisätilojen 3D-kuvauksen.

Usein kysyttyä

Voit tilata kuvauksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme sähköpostitse ja puhelimitse. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9-16. Löydät asiakaspalvelumme yhteystiedot täältä.

Asuntokuvaus kestää tyypillisesti noin puolesta tunnista muutamaan tuntiin, riippuen asunnon koosta ja tilatuista palveluista.

Olemme laatineet yksinkertaiset, mutta tehokkaat ohjeet miten valmistautua asuntokuvaukseen. Löydät ohjeet täältä.

Kuvaaja pyrkii huomioimaan yksityiskohdat siirtämällä tavarat kuten johdot, TV:n kaukosäätimen, tiskirätin ja vastaavat epähuomiossa näkyvillä jääneet tavarat piiloon, mutta pääosin asunnon tulisi olla kuvauskunnossa ennen kuvaajan saapumista paikalle.

Ei. Kuvauskäynnillä kuvaamme raakakuvamateriaalia, joka on vielä hyvin kaukana viimeistellystä julkaisukelpoisesta asuntokuvasta. Raakakuvamateriaali täytyy käsitellä ja viimeistellä. Asuntokuvien käsittely sisältää mm. raakakuvien eri valotusten yhdistämisen, valoisuus- ja värilämpötilojen muokkaukset, sekä perspektiivikorjaukset.

Yhteistyökumppanimme Bevir tarjoaa virtuaalisisustuksen edulliseen hintaan

Realest3 asiakkaana saat virtuaalisisustuksen kuvaan alennettuun hintaan 50 € / kuva + alv (norm. 75 € / kuva + alv). Voit tehdä tilauksen suoraan sähköpostilla info@bevir.fi osoitteeseen. Tutustu palveluun: www.bevir.fi

Mainitsethan Realest3 tilauksen yhteydessä.

Kalustamaton asunto ennen virtuaalisisustusta
Kalustamaton asunto virtuaalisisustuksen jälkeen