Ilmakuvaus

Ilmakuvauksen avulla esittelet kohteen aivan uudella tavalla

Laadukkaat ilmakuvauspalvelut dronelennättämisen sääntöjä noudattaen

Ilmakuvien ja ilmavideon avulla esittelet kohdetta kuvakulmista, jotka tuovat piha-alueen ja ympäristön esiin aivan uudella tavalla. Hyödynnämme uusia Drone-kuvauskoptereita ja otamme laadukkaita korkean resoluution kuvia. Olemme suorittaneet jo yli 5000 lentoa kopterilla ja toimittaneet yli 20000 ilmakuvaa.

Koko EU:n dronelennättämisen säännöt uudistuivat vuoden 2021 alussa. Lain mukaan kaikkien droneja käyttävien täytyy rekisteröityä käyttämään säännösten mukaisia laitteita, sekä kouluttautua kuvauskoptereiden lennättämiseen. Näin varmistetaan turvallinen lennättäminen niin kaupungissa kuin taajamillakin.

Yrityksemme on sitoutunut noudattamaan yhteisiä pelisääntöjä takaaksemme asiakkaillemme laadukasta ja luotettavaa palvelua. Kaikki kuvaajamme ovat koulutettuja drone-lentäjiä, joilla on pitkä kokemus koptereiden käytöstä. Kuvaajamme ympäri Suomen ovat saaneet käyttöönsä uudet ja laadukkaat kopterit, jotka vastaavat EU:n asettamia standardeja. Lisäksi lentotoimintamme on erikseen vakuutettua.

Suositut kuvauspaketit

Valokuvaus ja
ilmakuvaus

Sisältää sisätilojen ja julkisivun valokuvauksen, sekä rakennuksen ja piha-alueen ilmavalokuvauksen.

Valokuvaus ja
3D-esittely

Sisältää sisätilojen ja julkisivun valokuvauksen, sekä sisätilojen 3D-kuvauksen.

Valokuvaus ja valokuvista koostettu video

Sisältää sisätilojen ja julkisivun valokuvauksen, sekä valokuvista koostetun videon.

Usein kysyttyä

Voit tilata ilmakuvauksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme sähköpostitse ja puhelimitse. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9-16. Löydät asiakaspalvelumme yhteystiedot täältä.

Ilmakuvaus toteutetaan Dronella eli pienellä radio-ohjatulla kopterilla, jossa on tehokas ja laadukas kamera.

Kyllä. Yrityksemme on sitoutunut noudattamaan EU:n dronelennättämisen yhteisiä sääntöjä ja täytämme kaikki sääntöjen asettamat vaatimukset. Kaikki kuvaajamme ovat koulutettuja drone-lentäjiä, joilla on pitkä kokemus koptereiden käytöstä. Kuvaajamme ympäri Suomen ovat saaneet käyttöönsä uudet ja laadukkaat kopterit, jotka vastaavat EU:n asettamia standardeja. Lisäksi lentotoimintamme on erikseen vakuutettua.

Kopterilla saa lentää useimmissa paikoissa, mutta tiheästi asutuilla alueilla lentämistä on tyypillisesti rajoitettu. Tietyillä alueilla ei esimerkiksi saa lentää yli 50 metrin korkeudessa. Pääkaupunkiseudulla Helsinki-Vantaan lentokentän lähialueilla lentämistä on rajoitettu tai se on kokonaan kielletty. Myös erilaiset tapahtumat voivat rajoittaa tilapäisesti lentämistä. Jotta ilmakuvaus voidaan suorittaa turvallisesti, väkijoukkojen päällä lentäminen on kielletty ja myös yksittäisten ihmisten yläpuolella lentämistä tulee välttää. Tarkistamme ja arvioimme aina ennen lentämistä onko kohteessa lentäminen sallittua.

Tietyt sääolosuhteet kuten vesi- tai lumisade, pakkanen tai kova tuuli estävät ilmakuvauksen.