Palvelut

3D-esittely (Matterport)

Esittele asunto vaivattomasti

3D-esittelyn avulla ostajat pääsevät tutustumaan asuntoon suoraan omalta tietokoneelta tai mobiililaitteelta ajasta ja paikasta riippumatta. 3D-esittely on kolmiulotteinen kierros, joka antaa kävijälle vapauden liikkua asunnon sisällä ja tutustua asuntoon lähes kuin olisi itse paikan päällä.

Realest3 on Suomen johtava 3D-esittelyjen toimittaja. Olimme ensimmäisten joukossa tuomassa 3D-esittelyjä Suomen markkinoille, minkä jälkeen olemme kuvanneet ja toimittaneet jo yli 5000 3D-esittelyä asunnoista ja muista kohteista. Kaikki kuvaajamme ovat koulutettuja 3D-kuvauksen ammattilaisia. Olemme virallinen Matterport service partner Suomessa.

Vaivaton asuntonäyttö

Asuntoa ei tarvitse siivota ennen jokaista näyttökertaa eikä kotoa tarvitse poistua esittelyn ajaksi. Lisäksi kauempana asuvat ostajat pääsevät tutustumaan asuntoon vaivattomasti.

Asunnon myynti nopeutuu

Kun potentiaaliset ostajat pääsevät tutustumaan asuntoon nopeasti ja vaivattomasti ostopäätöksen tekeminen helpottuu ja saat todennäköisemmin enemmän laadukkaita yhteydenottoja.

Paras toteutus

Olemme 3D-kuvauksen ammattilaisia. Käytössämme on uusin teknologia. Asunnon 3D-kuvaus onnistuu nopeasti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Helppo käyttöönotto

3D-esittely toimitetaan linkkinä joka toimii suoraan internet-selaimessa eikä vaadi ladattavia lisäosia tai ohjelmistoja. Jaat 3D-esittelyn helposti myös sosiaalisessa mediassa ja muissa markkinointikanavissa.

Usein kysyttyä

3D-esittely säästää myyjän ja välittäjän aikaa. Potentiaaliset ostajat pääsevät tutustumaan asuntoon ajasta ja paikasta riippumatta, vaikka omalta kotisohvaltaan. Myyjän ei tarvitse joka kerta siivota asuntoa, eikä poistua kotoa asuntonäytön ajaksi. 3D-esittely parantaa kohteen näkyvyyttä markkinointikanavissa ja vauhdittaa asunnon myyntiä.

Voit tilata 3D-kuvauksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme sähköpostitse ja puhelimitse. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9-16. Löydät asiakaspalvelumme yhteystiedot täältä.

3D-kuvaus kestää tyypillisesti noin tunnista muutamaan tuntiin, riippuen asunnon koosta ja tilatuista palveluista.

3D-kuvauksessa käytetään erityistä 3D-kameraa, joka ottaa kuvia ja kerää mittausdataa 360-astetta joka suuntaan. 3D-kamera asetetaan tilaan ja kaikki tilassa olevat siirtyvät kameralta piiloon. Kuvaaja käynnistää kameran tabletilla ja kamera kerää mittatietoa ja ottaa kuvia noin 45 sekunnin ajan. Tämän jälkeen kamera siirretään seuraavaan pisteeseen. Pisteitä otetaan noin 2 metrin välein kunnes koko tila on kuvattu.

Valmis 3D-esittely toimitetaan sinulle linkkinä. Pystyt jakamaan linkin helposti erilaisissa internetin markkinointikanavissa, kuten sosiaalisessa mediassa.