Oppaat

3D-virtuaaliesittelyn hyödyntäminen asunnon esittelyssä ja markkinoinnissa

3D-esittely - kun tulevaisuudesta tuli tätä päivää

3D-esittely on kolmiulotteinen kierros, joka antaa käyttäjälleen vapauden tutustua asuntoon suoraan omalta tietokoneelta tai mobiililaitteelta - lähes kuin olisi itse paikan päällä.

3D-esittelystä on hyötyä sekä asunnon esittelyssä, että markkinoinnissa

3D-esittely säästää niin välittäjän kuin myyjänkin aikaa ja vaivaa. Potentiaaliset ostajat pääsevät tutustumaan asuntoon ajasta ja paikasta riippumatta, vaikka omalta kotisohvaltaan. Myyjän ei siis tarvitse joka kerta siivota asuntoa, eikä poistua kotoa asuntonäytön ajaksi. 3D-esittely parantaa kohteen näkyvyyttä markkinointikanavissa ja vauhdittaa asunnon myyntiä. Kun potentiaaliset ostajat pääsevät tutustumaan asuntoon nopeasti ja vaivattomasti, ostopäätöksen tekeminen helpottuu ja nopeutuu. 3D-esittelyt ovatkin parantaneet jalansijaansa asuntomarkkinoinnissa vuosi vuodelta.

Useita tapoja käyttää 3D-esittelyä asuntoa myydessä

3D-esittely on oiva tapa pitää virtuaalisia asuntonäyttöjä, vaikka kellon ympäri. Kun lisäät 3D-esittelyn suoraan asunnon myynti-ilmoitukselle, kiinnostuneet pääsevät vierailemaan kohteessa virtuaalisesti, vaikka heti myynti-ilmoitusta selatessaan.

Vaihtoehtoisesti asunnon myynti-ilmoituksella voi kertoa, että asunnosta on saatavilla 3D-esittely, jota voi tiedustella jättämällä yhteystiedot.

Miten 3D-esittely toteutetaan ja kuinka siihen voi valmistautua?

3D-kuvauksessa käytetään erityistä 3D-kameraa, joka kerää asunnosta mittausdataa 360-astetta joka suuntaan. Pisteitä otetaan noin 2 metrin välein ja pisteiden määrä ja siten kuvauksen kesto riippuu asunnon koosta. Asunnossa tulee olla mahdollisimman vähän liikettä 3D-kuvauksen aikana. Ennen kuvauksen alkua, asunnon on oltava kuvauskunnossa kaikista kuvauspisteistä katsoen. Esineiden ja ovien tulee olla samassa asennossa koko kuvauksen ajan.

Realest3 Oy on yksi Suomen johtavista 3D-esittelyjen toimittajista

Olimme ensimmäisten joukossa tuomassa 3D-esittelyjä Suomen markkinoille, minkä jälkeen olemme kuvanneet ja toimittaneet jo yli 5000 3D-esittelyä asunnoista ja muista kohteista. Kaikki kuvaajamme ovat koulutettuja 3D-kuvauksen ammattilaisia. Olemme virallinen Matterport service partner Suomessa.

3D-esittely

Tutustu tarkemmin 3D-esittelyyn

Tutustu
Lue myös

Kuinka valmistautua asunnon valokuvaukseen

Lue lisää