Ilmakuvaus

Uusia kuvakulmia

Ilmakuvat ja ilmavideot tuovat kohteen piha-alueen ja ympäristön esiin aivan uudella tavalla. Kuvaamme laadukkaita korkean resoluution ilmakuvia ja ilmavideoita hyödyntäen nykyaikaisia Drone-kuvauskoptereita.

Realest3 Oy on yksi Suomen johtavista asuntojen ammattivalokuvaukseen erikoistuneista yrityksistä. Olemme tehneet jo yli 6000 lentoa koptereilla ja toimittaneet yli 24000 ilmakuvaa. Meiltä saat asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua.

Turvallista lentämistä ja vastuullista ilmakuvausta

EU:n Drone-lennättämisen säännöt uudistuivat vuoden 2021 alussa. Lain mukaan kaikkien droneja lennättävien täytyy rekisteröityä, käyttää säännösten mukaisia laitteita ja kouluttautua kuvauskoptereiden lennättämiseen. Näin varmistetaan turvallinen lennättäminen niin kaupungissa kuin taajamissakin.

Yrityksemme on sitoutunut noudattamaan yhteisiä pelisääntöjä takaaksemme asiakkaillemme laadukasta ja luotettavaa palvelua. Kaikki kuvaajamme ovat koulutettuja drone-lentäjiä, joilla on pitkä kokemus koptereiden käytöstä. Kuvaajamme ympäri Suomen ovat saaneet käyttöönsä uudet ja laadukkaat kopterit, jotka vastaavat EU:n asettamia standardeja. Lisäksi lentotoimintamme on erikseen vakuutettua.