Palvelut

Ilmakuvaus

Ilmakuvat ja ilmavideot tuovat kohteen ympäristön esiin uudella tavalla

Kuvaamme laadukkaita korkean resoluution ilmakuvia ja ilmavideoita hyödyntäen nykyaikaisia Drone-kuvauskoptereita. Olemme tehneet jo yli 6000 lentoa koptereilla ja toimittaneet yli 24000 ilmakuvaa.

EU:n Drone-lennättämisen säännöt uudistuivat vuoden 2021 alussa. Lain mukaan kaikkien droneja lennättävien täytyy rekisteröityä, käyttää säännösten mukaisia laitteita ja kouluttautua kuvauskoptereiden lennättämiseen. Näin varmistetaan turvallinen lennättäminen niin kaupungissa kuin taajamissakin.

Yrityksemme on sitoutunut noudattamaan yhteisiä pelisääntöjä takaaksemme asiakkaillemme laadukasta ja luotettavaa palvelua. Kaikki kuvaajamme ovat koulutettuja drone-lentäjiä, joilla on pitkä kokemus koptereiden käytöstä. Kuvaajamme ympäri Suomen ovat saaneet käyttöönsä uudet ja laadukkaat kopterit, jotka vastaavat EU:n asettamia standardeja. Lisäksi lentotoimintamme on erikseen vakuutettua.

Usein kysyttyä

Voit tilata ilmakuvauksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme sähköpostitse ja puhelimitse. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9-16. Löydät asiakaspalvelumme yhteystiedot täältä.

Ilmakuvaus toteutetaan Dronella eli pienellä radio-ohjatulla kopterilla, jossa on tehokas ja laadukas kamera.

Kyllä. Yrityksemme on sitoutunut noudattamaan EU:n dronelennättämisen yhteisiä sääntöjä ja täytämme kaikki sääntöjen asettamat vaatimukset. Kaikki kuvaajamme ovat koulutettuja drone-lentäjiä, joilla on pitkä kokemus koptereiden käytöstä. Kuvaajamme ympäri Suomen ovat saaneet käyttöönsä uudet ja laadukkaat kopterit, jotka vastaavat EU:n asettamia standardeja. Lisäksi lentotoimintamme on erikseen vakuutettua.

Kopterilla saa lentää useimmissa paikoissa, mutta tiheästi asutuilla alueilla lentämistä on tyypillisesti rajoitettu. Tietyillä alueilla ei esimerkiksi saa lentää yli 50 metrin korkeudessa. Pääkaupunkiseudulla Helsinki-Vantaan lentokentän lähialueilla lentämistä on rajoitettu tai se on kokonaan kielletty. Myös erilaiset tapahtumat voivat rajoittaa tilapäisesti lentämistä. Jotta ilmakuvaus voidaan suorittaa turvallisesti, väkijoukkojen päällä lentäminen on kielletty ja myös yksittäisten ihmisten yläpuolella lentämistä tulee välttää. Tarkistamme ja arvioimme aina ennen lentämistä onko kohteessa lentäminen sallittua.

Tietyt sääolosuhteet kuten vesi- tai lumisade, pakkanen tai kova tuuli estävät ilmakuvauksen.