12. huhtikuuta 2021

Asunnon kuvaukseen kannattaa valmistautua huolella

Puhtaus on puoli ruokaa, myös asuntomarkkinoilla. Ammattilaisen ottamat asuntokuvat erottuvat edukseen ja saavat potentiaalisen ostajan klikkaamaan todennäköisemmin juuri sinun myynti-ilmoitustasi.

Ammattilaisen ottamat asuntokuvat houkuttelevat kiinnostuneita ostajia tutustumaan myytävään asuntoon. Näyttävän markkinointimateriaalin avulla asunto myydään nopeammin ja parhaaseen mahdolliseen hintaan. Tästä syystä kuvauksiin kannattaakin valmistautua huolella.

Vähemmän on enemmän. Asunnon ostajat turvautuvat järjen lisäksi myös tunteeseen. Vaikka runko olisi priimaa, epäsiisti asunto ei houkuttele tutustumaan myytävään kohteeseen tarkemmin. Internetin välilehdet onkin erittäin helppo raksittaa pois kun negatiivinen mielikuva on päässyt syntymään.

Ylimääräisestä tavarasta karsittu asunto jättää enemmän tilaa ostajan mielikuvitukselle; “Miten minä sisustaisin tämän kodin?”

Asunnon tulisi olla valmisteltu ennen kuvaajan saapumista paikalle. Näin kuvaaja pystyy työskentelemään tilassa esteettömästi ja keskittymään olennaiseen, eli taltioimaan asunnon parhaat puolet. Mikäli siirrettävää tavaraa on paljon, kannattaa ne siirtää huoneeseen joka on kuvattu ensimmäisenä. Myös erinäisiä varastotiloja voi hyödyntää tähän tarkoitukseen.

Ohessa kuvapari keittiöstä ennen ja jälkeen siistimisen. Pienillä muutoksilla sotkuisesta keittiöstä saatiin kaivettua esiin sen parhaat puolet. Kuinka monta eroavaisuutta sinä löydät?

Olemme laatineet yksinkertaiset, mutta tehokkaat ohjeet miten valmistautua asuntokuvaukseen. Löydät ohjeet täältä.

Asunto ennen siivousta
Asunto siivouksen jälkeen

Ajankohtaista

Näytä kaikki