3D-esittely (Matterport)

Esittele asunto vaivattomasti

3D-esittely on asunnon digitaalinen kopio, virtuaaliesittely, jonka avulla katsoja pääsee tutustumaan asuntoon rauhassa omalla tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella - lähes kuin olisi itse paikan päällä.

Realest3 on Suomen johtava 3D-esittelyjen toimittaja. Olimme ensimmäisten joukossa tuomassa 3D-esittelyjä Suomen markkinoille, minkä jälkeen olemme kuvanneet ja toimittaneet jo yli 5000 3D-esittelyä asunnoista ja muista kohteista. Kaikki kuvaajamme ovat koulutettuja 3D-kuvauksen ammattilaisia. Olemme virallinen Matterport service partner Suomessa.

Vaivaton
asuntonäyttö

Asuntoa ei tarvitse siivota jokaista näyttökertaa varten eikä kotoa tarvitse poistua esittelyn ajaksi. Myös kauempana asuvat potentiaaliset ostajat pääsevät tutustumaan asuntoon vaivattomasti.

Sujuvampaa
asuntokauppaa

Asunnosta kiinnostuneet pääsevät arvioimaan aikaisessa vaiheessa, sopisiko kohde heidän tarpeisiinsa. Saat laadukkaampia yhteydenottoja ja potentiaalisempia ostajaehdokkaita asuntonäytöille.

Laadukas
toteutus

Olemme 3D-kuvauksen ammattilaisia. Meillä on kokemusta tuhansien asuntojen 3D-kuvauksesta. Kanssamme asunnon 3D-kuvaus onnistuu nopeasti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Helppo
käyttöönotto

Valmis 3D-esittely toimitetaan sinulle linkkinä, joka toimii suoraan internet-selaimessa eikä vaadi ladattavia lisäosia tai ohjelmistoja. Voit jakaa 3D-esittelyn helposti sosiaalisessa mediassa ja muissa markkinointikanavissa.

Alkaen
125 €

Alv 0%

Laadukas 3D-esittely ja erinomainen asiakaspalvelu

  • Kuvaajamme ovat 3D-kuvauksen ammattilaisia.
  • 3D-esittely voidaan kuvata valokuvauksen yhteydessä tai erikseen.
  • 3D-esittely toimitetaan linkkinä, joka on helppo jakaa eri markkinointikanavissa.
  • 3D-esittely toimii tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella.
  • 3D-esittely on mahdollista upottaa myös kotisivulle.
  • Toimitamme 3D-esittelyn viimeistään kahden arkipäivän sisällä kuvauksesta.
Pyydä tarjous 3D-esittelystä